Ponuda i Cene

+381611924675

Pozovite nas

info@profiupravnik.info

Pišite nam

Pupinova 19, Mirijevo, Beograd

Nadjite nas

Ponuda i Cene

Vaši Partneri za Moderno Upravljanje Zgradama

 

U današnje vreme, kada se očekuje da svaki aspekt života bude brz, efikasan i ekološki osvešćen, Profi Upravnik D.O.O. i BG Upravnik D.O.O. stoje na čelu inovacija u upravljanju stambenim zajednicama. Naša zajednička misija je da pružimo transparentne, organizovane, i ekološki održive usluge upravljanja, koje su ne samo u skladu sa zakonom o stanovanju, već i sa principima održivog razvoja i energetske efikasnosti. Naš cilj je da postavimo nove standarde u industriji, pružajući usluge koje premašuju očekivanja naših klijenata.

Transparentnost i Organizovanost bez Premca

U centru našeg pristupa je timski rad. Profi Upravnik D.O.O. i BG Upravnik D.O.O. oslanjaju se na tim stručnjaka, a ne na pojedince, osiguravajući visok nivo organizovanosti i sprečavajući bilo kakve zloupotrebe. Ovaj pristup osigurava da svaki aspekt upravljanja vašom zgradom bude pod stalnim nadzorom, obećavajući transparentnost i efikasnost bez premca.

Revolucionarni Pregled i Kontrola uz Maksimilian AI Upravnik

Predstavljamo vam Maksimilian AI Upravnik, našeg virtuelnog asistenta dostupnog 24/7 putem našeg Call centra. Maksimilian AI je dizajniran da pruži brze odgovore na vaša pitanja, omogućava upis naloga za radove i pruža trenutne informacije o stanju vaše zgrade. Sa Maksimilianom, imate neprekidan pristup informacijama, što dodatno podiže nivo naše usluge i zadovoljstvo klijenata.

Dostupnost koja Premašuje Očekivanja

Naš Call centar, uz pomoć Maksimilian AI Upravnika, dostupan je 24 sata dnevno za sve hitne intervencije. Dodatno, naši profesionalni upravnici i koordinatori su vam na raspolaganju radnim danima od 9h do 16h, spremni da odgovore na sve vaše upite. Ova kombinacija ljudskog dodira i napredne tehnologije osigurava da svaki zahtev bude brzo i efikasno rešen.

Energetska Efikasnost i Održivost

Naša predanost održivom razvoju sada uključuje i fokus na energetsku efikasnost. Radimo na promovisanju i implementaciji mera koje smanjuju potrošnju energije i povećavaju efikasnost, čime direktno doprinosimo smanjenju ekološkog otiska vaše zgrade. Naše usluge su dizajnirane da ne samo čuvaju okolinu već i da pomognu smanjenje troškova za sve stanare.

Pristupačnost i Transparentnost Cena

Nudimo konkurentne cene koje su transparentne i prilagođene potrebama svake zgrade, bez obzira na njenu veličinu. Naš cilj je da pružimo najvišu vrednost za usluge koje nudimo, omogućavajući pritom da svaki stanar oseti prednosti kvalitetnog upravljanja zgradom.

Upravljanje zgradama do 8 stanova 4800 din po zgradi

Upravljanje zgradama 9-13 stanova 500 din/stanu

Upravljanje zgradama 14-19 stanova 450 din/stanu

Upravljanje zgradama 20-29 stanova 400 din/stanu

Upravljanje zgradama 30 i vise stanova 360 din/stanu

Profu Upravnik D.O.O. i BG Upravnik D.O.O. su vaši partneri u kreiranju bolje, zelenije i efikasnije budućnosti za stambene zajednice. Naša vizija je jasna – da kroz inovacije, tehnologiju i posvećenost ekologiji postavimo nove standarde u upravljanju nekretninama.

Za više informacija i kako biste se pridružili našoj rastućoj zajednici zadovoljnih klijenata, kontaktirajte nas:

Uz Profi Upravnik i BG Upravnik, zajedno gradimo budućnost koja poštuje prirodu, tehnologiju i zajednicu.

Ako vam je ovo do sad bilo dosadno ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

 

Kako Smo Zakuvali Scenu Upravljanja Zgradama

E, ljudi, ako ste u potrazi za pravim mangupima u priči o upravljanju zgradama, skapirali ste koga da zovete – Profi Upravnik i BG Upravnik su tu da razbiju igru. Mi smo ekipa koja je odlučila da promeni pravila igre, bacimo transparentnost na sto, zategnemo organizaciju i sve to začinimo brigom o planeti. Nema više mračnih priča i soliranja; kod nas je timski rad na ceni, i to svaki dan u nedelji.

Zaboravite na Zbrku, Uvedite Red

Kod nas nema ‘ja sam šef’, već radimo kao švajcarski sat – svako zna svoj posao, i sve se vrti kako treba. Zato što verujemo u to da ako hoćeš da igraš čisto, moraš biti transparentan kao voda i organizovan do jaja. I to nije samo priča; to je način na koji dišemo.

Budite Gazda Svoje Zgrade

Ne morate da čekate neko ‘specijalno’ vreme da vidite šta se dešava sa vašom zgradom. Uveli smo taj super trik sa online pristupom, gde samo trepnete i već ste u toku sa svime što vam treba. Ako vam kaplje sa plafona ili bilo šta treba srediti, samo bacite poruku ili zovnite naš call centar, i to je to. Mačji kašalj!

E, Sad Ono Glavno – Maksimilian AI Upravnik

Ajde da vam predstavimo našeg virtuelnog drugara, Maksimiliana. Taj momak radi non-stop, spreman je da uskoči kad god treba, bez da trepne. Hitna pomoć? Nešto treba popraviti? Samo ga okrenete, i Maksimilian rešava stvar.

Dajemo Reč – Energija Na Pravom Mestu

Ako mislite da smo zaboravili na planetu, grdno se varate. Bacili smo se na to da smanjimo troškove i energetsku potrošnju, jer, zna se, čuvamo i dinar i prirodu. Pomažemo vam da vaša zgrada postane zelenija, jeftinija za održavanje i pritom totalno u trendu.

Uvek Tu Za Vas

Naša ekipa je dostupna bukvalno uvek – bilo da trebate savet, hitnu intervenciju ili samo da ćaskate o tome kako da zgrada bude top. Profi Upravnik i BG Upravnik su tu da se pobrinu da sve klizi kako treba.

Kinta na Mestu

Za kraj, da se razumemo, sve ovo što radimo je da bi svako imao pristup vrhunskom upravljanju bez da mora da razbija kasicu prasicu. Pogledajte naše cene, skontajte šta vam treba i javite se.

Eto, ljudi, to smo mi – Profi i BG Upravnik, superheroji vaših zgrada. Bacite pogled na naše sajtove, šibnite mail ili jednostavno zovnite; zajedno možemo da učinimo da vaša zgrada bude kao nova.

Za više info, šibnite nam poruku:

Ajde da zajedno napravimo da svaka zgrada bude mesto gde se živi onako kako treba – bez zezanja, samo ozbiljno i sa stilom. Vaši Profi i BG Upravnik, za sve što vam treba.